ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Στο χέρι μας»

Από τον Παναθηναϊκό εξαρτάται το αποτέλεσμα του τελικού, σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Αναστασίου.

Αναστασίου: «Στο χέρι μας»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση στάθηκε στην προσήλωση και στην προσοχή που θα πρέπει να έχουν ούτως ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη.

«Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του τελικού. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, έχουμε τα τρεξίματα, που μπορούμε να έχουμε και αποφύγουμε έστω και το ένα λάθος εμείς θα κερδίσουμε το παιχνίδι.

Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες, που θα κάνουμε. Πρέπει να τους κόψουμε στη μέση. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση στα στημένα, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός με τους Βίτορ, Ινσαουράλδε και ας λείπουν Αθανασιάδης και Κατσουράνης. Πρέπει να υπάρχει σωστή συνεννόηση και να μην χάνετε τα μαρκαρίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αναστασίου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.902 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Χθες οι παίκτες των «πρασίνων» είδαν αρκετό βίντεο με φάσεις του ΠΑΟΚ, με τον προπονητή τους να τους εξηγεί τις διαφορές του «δικεφάλου» από την τελευταία φορά που συναντήθηκαν στη Λεωφόρο, καθώς η αντικατάσταση του Στέφενς από τον Γεωργιάδη έχει επιφέρει αρκετές αλλαγές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Αναστασίου στις μέχρι τώρα προπονήσεις δεν έχει δείξει …ενδεκάδα, ωστόσο οι πιθανότητες να ξεκινήσει τους Κοτσόλη, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή, Μέντες, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ, Πέτριτς, Μπεργκ, είναι αρκετές, χωρίς όμως τίποτα να θεωρείται σίγουρο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.