ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Νίκη και 3η θέση

Η ομάδα νέων (Κ20) του Παναθηναϊκού επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Αστέρα Τρίπολης πιάνοντας την 3η θέση στη βαθμολογία.

Νίκη και 3η θέση

Το μοναδικό τέρμα της εξ’ αναβολής αναμέτρησης του πρωταθλήματος, πέτυχε για το «τριφύλλι» ο Γιαννιτσάνης στο 50ο λεπτό. Ο Αστέρας τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυραικόπουλος.

Παναθηναϊκός: Γκέκας, Μυρθιανός (46’ Νιούμαν), Ξηρός, Τζανουλίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασόπουλος, Μουζακίτης, Β. Αγγελόπουλος (81’ Αθανασόπουλος), Μπαλμπόα, Υμεράι (66’ Χαλκιαδάκης-Φαζός), Γιαννιτσάνης.

Αστέρας Τρίπολης: Παπουρτζής, Γογωνάς, Κυριακόπουλος, Ζήσης, Καστριτσέας, Μαργαρίτης (78’ Παπαγγέλης), Κονίδας, Παπαπέτρου (82’ Καρυδόπουλος), Τσιώλης (42’ Σαλαπάτας), Γκρόσιος, Τριανταφύλλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ