ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Έγραψε ιστορία

Η επανιδρυθείσα ομάδα Χόκεϊ επί χόρτου του Παναθηναϊκού, νίκησε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τον Υμηττό με 1-0, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα.

Έγραψε ιστορία

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει και άλλες φορές, ωστόσο αυτό δεν τους κόστισε, καθώς πέτυχαν το γκολ της νίκης, λίγο πριν τη λήξη του ματς με εντυπωσιακό τρόπο. Τον αγώνα στον Άγιο Κοσμά, παρακολούθησε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Ο προπονητής της ομάδας, ο οποίος είναι και έφορος του τμήματος αλλά παίκτης όταν χρειάζεται, Νίκος Αναστασιάδης δήλωσε:

«Παίξαμε δυνατά και με «Μαχητική Ψυχή», όπως άλλωστε μας έχει ζητηθεί από τη διοίκηση. Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Ελπίζω οι θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση να έφυγαν ευχαριστημένοι και θέλουμε να έρθουν ακόμα περισσότεροι κοντά μας».

Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις»
Το αντίο της Παυλοπούλου στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις» 2.040 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.