Αναλυτικά η ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των οπαδών του Παναθηναϊκού από το εξωτερικό:

«Σας ανακοινώνουμε τους μεγάλους νικητές της λαχειοφόρου αγοράς μας που παρακολουθήσατε μέσω live streaming από το γήπεδο του Τάφου του Ινδού.
Κληρώσεις ξενοδοχείων
Palazzo Greco Boutique Hotel (Αγία Γαλήνη, Ρέθυμνο, Κρήτη):
Η προσφορά που μας έχει γίνει από το ξενοδοχείο φτάνει στο ύψος της μίας εβδομάδας δωρεάν διαμονής 2 ατόμων για το διάστημα 15 Απριλίου εώς 30 Ιουνίου ή 16 Σεπτεμβρίου εώς 4 Νοεμβρίου, αξίας 450 ευρώ.
Αριθμός λαχνού νικητή 200 – Γιώργος Μενεγάκης
Kymothoe Elite (Τσιλιβί, Ζάκυνθος), προσφορά για 5 διανυκτερεύσεις:
Η προσφορά του ξενοδοχείου είναι ένα superior διαμέρισμα 2 ατόμων για 5 διανυκτερεύσεις τον Μάιο αξίας 400 ευρώ (ή και Ιούνιο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα αξίας 500 ευρώ).
Αριθμός λαχνού νικητή 247 – Jerry Constantine
Kymothoe Elite (Τσιλιβί, Ζάκυνθος), προσφορά για 3 διανυκτερεύσεις:
Η προσφορά του ξενοδοχείου είναι για διαμονή 2 ατόμων σε Superior Apartment Sea View ( 50sqm) για 3 διανυκτερεύσεις για το τριήμερο 9-12 Μαΐου ή για το τριήμερο 16-19 Μαΐου, αξίας 250 ευρώ.
Αριθμός λαχνού νικητή 394 – Αλέξανδρος Μαρινάκης
California Beach Hotel (Λαγανάς, Ζάκυνθος):
Η προσφορά του ξενοδοχείου φτάνει στις 5 διανυκτερεύσεις 2 ατόμων δωρεάν για το διάστημα 1 εώς 15 Ιουνίου ή 16 εώς 30 Σεπτεμβρίου, αξίας 300 ευρώ.
Αριθμός λαχνού νικητή 342 – Ιάκωβος Χατζηιωάννου
Ελλήνων Θέα (Φηροστεφάνι, Σαντορίνη):
Η προσφορά του ξενοδοχείου είναι για 3 διανυκτερεύσεις δωρεάν για τις ημερομηνίες 5-7 Μαίου ή 6-8 Οκτωβρίου συνολικής αξίας 380 ευρώ.
Αριθμός λαχνού νικητή 152 – Κώστας Σανταμάς
Yianna Marie Hotels LTD (Πρωταράς, Κύπρος):
Η προσφορά που μας έγινε από το ξενοδοχείο είναι ένα δίκλινο δωμάτιο για το τριήμερο 2-4 Μαίου ή για το τριήμερο 22-24 Οκτωβρίου.
Αριθμός λαχνού νικητή 12 – Στέλιος Αρμαός
Πλατύς Γιαλός (Παραλία Πλατύ Γιαλού, Σίφνος):
Η προσφορά του ξενοδοχείου είναι ένα δίκλινο δωμάτιο για 4 διανυκτερεύσεις από 1 εώς 26 Ιουνίου, ή διαφορετικά από 10 έως 27 Σεπτεμβρίου, αξίας 400 ευρώ.
Αριθμός λαχνού νικητή 36 – Γιώργος Φαφαλιός
Κληρώσεις κασκόλ Panathinaikos Supporters Abroad (10 τον αριθμό)
Αριθμός λαχνού νικητή 66 – Pete Bogdis
Αριθμός λαχνού νικητή 409 – Νικόλαος Γεωργάκης
Αριθμός λαχνού νικητή 434 – Ιωάννης Πρινάρης
Αριθμός λαχνού νικητή 55 – Ιάκωβος Χατζηιωάννου
Αριθμός λαχνού νικητή 271 – Βασίλης Κοντολέων
Αριθμός λαχνού νικητή 77 – Δημήτριος Κώστας
Αριθμός λαχνού νικητή 16 – Con Calavritinos
Αριθμός λαχνού νικητή 129 – Ιάκωβος Χατζηιωάννου
Αριθμός λαχνού νικητή 280 – Βασίλης Κοντολέων
Αριθμός λαχνού νικητή 183 – Ιάκωβος Χατζηιωάννου
Κληρώσεις t-shirts Ερασιτέχνη ΠΑΟ (5 τον αριθμό)
Αριθμός λαχνού νικητή 360 – Σταμάτιος Θεοδωρόπουλος
Αριθμός λαχνού νικητή 69 – Dr A. Mandilaras
Αριθμός λαχνού νικητή 429 – Δημήτρης Παπαγεωργίου
Αριθμός λαχνού νικητή 21 – Con Kalavritinos
Αριθμός λαχνού νικητή 349 – Δημήτρης Παπαγεωργίου
Οι νικητές των δωρεάν διαμονών θα ειδοποιηθούν από εμάς και θα έρθουν σε επικοινωνία με τα ξενοδοχεία για να τακτοποιήσουν τη διαμονή τους. Οι νικητές των κασκόλ και των t-shirts θα λάβουν email από εμάς και θα λάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικά στη διεύθυνση που θα μας δηλώσουν.
Η λαχειοφόρος αγορά ήταν ένα νέο και παράλληλα ριψοκίνδυνο εγχείρημα για εμάς, τους Panathinaikos Supporters Abroad, καθώς είμαστε απλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και με περιορισμένα μέσα προσπαθούμε για το καλύτερο. Γι’αυτό λοιπόν, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτό και ιδιαίτερα τους «αφανείς ήρωες», καθότι η βοήθειά τους ήταν καθοριστική.
Θέλουμε ξανά να ευχαριστήσουμε από καρδιάς εσάς, τους φίλους που ενσαρκώνετε την ιδέα του Pao Abroad, τις διοικήσεις των φανταστικών ξενοδοχείων Palazzo Greco, Kymothoe Elite, California Beach, Ελλήνων Θέα, Yianna Marie και Πλατύς Γιαλός για τις καταπληκτικές προσφορές τους αλλά και τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο για τη φιλοξενία του.
Κλείνοντας, σαν Panathinaikos Supporters Abroad θα θέλαμε να διαβάσετε το ακόλουθο κείμενο, το οποίο χρονολογείται σχεδόν έναν αιώνα πριν, αλλά παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ.
«Δεν φτάνει να λεγόμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ πηγαίνοντας στα γήπεδα ή πληρώνοντας τη συνδρομή μας. Ο καθένας είναι σε θέση να κάνει ‘κάτι’. Αυτό δε το ‘κάτι’ είναι το ‘παν’ για τον Όμιλο μας. Έναν καλό λόγο, μια καλή πράξη, μια ωραία ιδέα, ο προσηλυτισμός ενός νέου μέλους, ενός νέου οπαδού, ενός νέου αθλητή, ενός νέου ποδοσφαιριστή, κολυμβητή… Ο καθένας μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία, ο ένας περισσότερα, ο άλλος λιγότερα, πάντως όλοι μας κάτι. Έτσι δημιουργούνται και ζουν αιώνια τα Σωματεία, έτσι προοδεύουν. Δεν θέλουμε μόνο οπαδούς, θέλουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ συνεργάτες. Σας καλούμε λοιπόν να μας βοηθήσετε, να βοηθήσετε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ να εκτελέσει τον προορισμό του».
«ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» – ΑΘΗΝΑ 1929
του ιστορικού παράγοντα ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ
Panathinaikos Supporters Abroad».

Ενότητες