ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι όροι στο συμβόλαιο του Μπεργκ

Όλα κινούνται γύρω από τον Μάρκους Μπεργκ, μετά και τη μεγαλειώδη εμφάνιση του στον τελικό κυπέλλου, με τα σενάρια… των μνηστήρων του Σουηδού στράικερ να πληθύνονται κάθε μέρα.

Οι όροι στο συμβόλαιο του Μπεργκ

Η εφημερίδα «Live Sport» δημοσίευσε το συμβόλαιο του Μπεργκ, με όλους τους ειδικούς όρους που υπάρχουν σε αυτό.

Αναλυτικά:

«1. Πάγιες αμοιβές: Οι αποδοχές του είναι συνολικά 2,15 εκατ. ευρώ για 4 χρόνια. Ανά χρόνο έχει ως εξής: 2013-14 450 χιλ. ευρώ σε 5 δόσεις. 2014-15 έχει 500 χιλ. Ευρώ σε 4 δόσεις. 2015-16 έχει 500 χιλ. ευρώ σε 4 δόσεις και 2016-17 έχει 750 χιλ. ευρώ σε 4 δόσεις. Μέσος όρος: 537 χιλ. ευρώ εφόσον εξαντλήσει τα 4 χρόνια.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.878 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

2. Πριμ Κυπέλλου (για όλες τις σεζόν): Σε περίπτωση κατάκτησης Κυπέλλου, μπόνους 20 χιλ. ευρώ αν πάρει μέρος σε περισσότερο από το 70% των αγώνων και 10 χιλ. ευρώ αν πάρει μέρος στο 35% ως 70%. Φέτος θα πάρει 10 χιλ. ευρώ αφού έλειψε στα δύο παιχνίδια με τον Ηρακλή Ψαχνών, το ένα με τον Εργοτέλη και το ένα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

3. Πριμ πρωταθλήματος (για όλες τις σεζόν): Αν έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα: 20 χιλ. ευρώ εφόσον έχει αγωνιστεί τουλάχιστον στο 70% των αγώνων, το μισό αν έπαιξε στο 35% ως 70%, τίποτα αν έχει αγωνιστεί σε λιγότερο από το 35%.

4. Πριμ συμμετοχής σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ: Αν έχει κατακτήσει και το Κύπελλο: 10 χιλ. ευρώ, αν έχει αγωνιστεί τουλάχιστον στο 70% των αγώνων, το μισό αν έχει αγωνιστεί στο 35% ως 70%, τίποτα αν έχει αγωνιστεί σε λιγότερο από το 35% των παιχνιδιών.

Από εκεί και πέρα ο Μπεργκ δικαιούται σε περίπτωση μεταγραφής του το 12,5% από το καθαρό ποσό που θα λάβει η ΠΑΕ, εντός δύο μηνών από την καταβολή του, εξ ολοκλήρου ή ανά δόση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.