Ποδόσφαιρο

Με την ίδια συνταγή…

Με σχήμα περίπου ίδιο με αυτό που συνέτριψε τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο προτίθεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό και στο πρωτάθλημα ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο Γιάννης Αναστασίου προσανατολίζεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη Λεωφόρο (20:30) με περίπου το ίδιο σχήμα που συνέτριψε 4-1 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου οκτώ μέρες πριν.

Μοναδικό ερωτηματικό είναι αν ο Καρέλης θα παραμείνει στο πλευρό του Μπεργκ, που σε αντίθεση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα παίξει από την αρχή, ή θα προτιμηθεί ο Πέτριτς. Υπάρχει, πάντως, και μια πιθανότητα να μείνει εκτός ο Αμπέντ (παρότι ο τραυματισμός του στη μέση δεν εμπνέει ανησυχία) και να σχηματιστεί τριάδα με Μπεργκ, Καρέλη και Πέτριτς στην επίθεση. Ο Καπίνο θα είναι στο τέρμα αντί του Κοτσόλη που έπαιξε στα ματς του Κυπέλλου, ενώ η τετράδα των μετόπισθεν δεν αλλάζει και θα αποτελείται από Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο. Μέντες, Πράνιτς και Ζέκα θα είναι τα τρία χαφ.

Προβλήματα υπάρχουν, καθώς ο μεν Λαγός δεν προπονήθηκε χθες, το ίδιο αναμένεται να γίνει και σήμερα, αφού προέρχεται από διάσειση και είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Σε αυτή θα είναι ο Ατζαγκούν, παρά ένα χτύπημα στο πόδι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Exit mobile version