Αναλυτικά:

«Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Απόλλωνα Πάτρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 26η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ. που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 3 Μαΐου 2014, στις 18:00, στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα. Οι τιμές των εισιτηρίων διαμορφώνονται ως εξής:

– Κερκίδα Α: 25,00€

– Κερκίδα Β: 20,00€

– Κερκίδες Γ και Δ: 15,00€

 Με απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός φοιτητικών / μαθητικών εισιτηρίων στην τιμή των 10,00€ (απαραίτητη η επίδειξη πάσου), αλλά και παιδικών εισιτηρίων.

Επισημαίνεται προς τους φίλαθλους που θα συνοδεύουν παιδιά μικρών ηλικιών ότι για την είσοδο και κατάληψη θέσης στο κλειστό γήπεδο είναι απαραίτητη προϋπόθεση η αγορά παιδικού εισιτηρίου (5€).

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα εξής σημεία:

1. Το κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα Πάτρας,

2. Το κατάστημα οπτικών «Φ. Καμίσης», Κορίνθου και πλατεία Γεωργίου (ώρες καταστημάτων),

3. Το πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ «Νίκος Αλεξόπουλος», Αλ. Υψηλάντου 208-210 (ώρες καταστημάτων),

4. Το ιχθυοπωλείο Μάριου Μολφέτα, Κορίνθου 270 (ώρες καταστημάτων),

5. Η ψησταριά «Ο Βασίλης στο κέντρο», Μαιζώνος 149,

6. Τα γραφεία της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Κορίνθου και Γκότση (ώρες καταστημάτων)».

Επίσης, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αχαΐας αποφασίστηκαν –μεταξύ άλλων- τα εξής:

* Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί μέχρι τρία εισιτήρια, επιδεικνύοντας τα αντίστοιχα νομιμοποιητικά έγγραφα (ταυτότητες ή διαβατήρια).

* Την ημέρα του παιχνιδιού θα γίνεται προέλεγχος εισιτηρίων πριν την είσοδο στο κλειστό γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το εισιτήριο του παιχνιδιού. Θα είναι δε, υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα σε όλες τις ζώνες ελέγχου εφόσον τους ζητηθεί.

* Θα απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στο κλειστό γήπεδο στους φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά ομάδας, εκτός του γηπεδούχου Απόλλωνα Πάτρας. Ακόμα κι αν αυτοί έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του παιχνιδιού».