Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις κι ενθουσιασμό. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος και σοβαρός, δεν συγχώρησε τα λάθη, κράτησε κι αύξησε μία διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να ‘μαστε πιο ανταγωνιστικοί στα playoffs κι αν μπορούμε να βάλουμε κάποια παιδιά να παίξουν, ώστε να δούμε και τι θα κάνουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο κάθε παίκτης έχει προσωπικό κίνητρο, όταν μπαίνει στο παρκέ να αγωνιστεί απέναντι σε τέτοιες ομάδες, μία ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι και θέμα του κάθε παίκτη ξεχωριστά το πώς αντιδρά».

Ο Γιάννης Μολφέτας με τη σειρά του τόνισε πως η διατήρηση του ρυθμού είναι το βασικό στοιχείο όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης του Απόλλωνα:

«Είμαι χαρούμενος που ο Απόλλωνας Πάτρας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα playoffs. Σταθήκαμε πολύ  καλά στο πρώτο ημίχρονο, αν κι είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό απέναντι σε καλές και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, ξέφυγε η διαφορά και το παιχνίδι τελείωσε. Αυτό που θέλουμε εμείς εν όψει playoffs είναι να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Και θα ‘θελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα (3/5) και πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι «Καλή συνέχεια» στον Παναθηναϊκό».