ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Κίνητρο με τον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός και Απόλλωνας Πάτρας θα ξανασυναντηθούν στην πρώτη φάση των πλέι οφ, με τον προπονητή των Αχαιών, Νίκο Βετούλα να στέκεται στο κίνητρο των παικτών όταν απέναντι τους έχουν τον Παναθηναϊκό.

«Κίνητρο με τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις κι ενθουσιασμό. Στο δεύτερο ο Παναθηναϊκός ήταν πιο συγκεντρωμένος και σοβαρός, δεν συγχώρησε τα λάθη, κράτησε κι αύξησε μία διαφορά. Θα προσπαθήσουμε να ‘μαστε πιο ανταγωνιστικοί στα playoffs κι αν μπορούμε να βάλουμε κάποια παιδιά να παίξουν, ώστε να δούμε και τι θα κάνουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο κάθε παίκτης έχει προσωπικό κίνητρο, όταν μπαίνει στο παρκέ να αγωνιστεί απέναντι σε τέτοιες ομάδες, μία ομάδα που κυριαρχεί στο ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι και θέμα του κάθε παίκτη ξεχωριστά το πώς αντιδρά».

Ο Γιάννης Μολφέτας με τη σειρά του τόνισε πως η διατήρηση του ρυθμού είναι το βασικό στοιχείο όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.096 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης του Απόλλωνα:

«Είμαι χαρούμενος που ο Απόλλωνας Πάτρας βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη φορά στα playoffs. Σταθήκαμε πολύ  καλά στο πρώτο ημίχρονο, αν κι είναι δύσκολο να διατηρήσεις τον ίδιο ρυθμό απέναντι σε καλές και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσαν, ξέφυγε η διαφορά και το παιχνίδι τελείωσε. Αυτό που θέλουμε εμείς εν όψει playoffs είναι να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Και θα ‘θελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε σήμερα (3/5) και πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι “Καλή συνέχεια” στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.