ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη θύρα «5» τα εναπομείναντα εισιτήρια

Η «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μέσω της επίσημης σελίδας της στο facebook, ενημέρωσε τον κόσμο του «τριφυλλιού», για τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον αποψινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Στη θύρα «5» τα εναπομείναντα εισιτήρια

Η Λεωφόρος απόψε αναμένεται να είναι κατάμεστη, ωστόσο υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα «μαγικά χαρτάκια», τα οποία διατίθενται από τις 10:00, στην θύρα πέντε του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά:

«Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των Play Offs της SL. Ώρα έναρξης 20:30. Υπενθυμίζουμε ότι η διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων, για σήμερα Κυριακή, θα γίνεται στην θύρα 5 από της 10:00 ως την ώρα έναρξης του αγώνα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.