ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με συνταγή… κυπέλλου

Μια εβδομάδα μετά τον τελικό κυπέλλου, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, αυτή τη φορά στη Λεωφόρο (20:30, NS1, panathinaikos24.gr).

Με συνταγή… κυπέλλου

Την 3η σερί νίκη επί του ΠΑΟΚ  θέλει να πραγματοποιήσει απόψε το «τριφύλλι», για να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την κατάληψη της 1ης θέσης στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα χρησιμοποιήσει όπως όλα δείχνουν τα 9/11 της ομάδας του τελικού, με τους Καπίνο και Πέτριτς να παίρνουν φανέλα βασικού, αντί Κοτσόλη (τερματοφύλακας κυπέλλου) και Αμπέντ (τραυματίας).

Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα παραταχθούν οι Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ και Νάνο. Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Ζέκα, Πράνιτς, Μέντες και μπροστά τους οι Καρέλης, Πέτριτς και Μπεργκ σε ένα σύστημα 4-2-3-1, το οποίο μπορεί να μετατρέπεται είτε σε 4-3-3 είτε σε 4-4-2, αναλόγως και με την εξέλιξη του αγώνα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.090 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Ρισβάνης, Δώνης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν. Αμπέντ, Μαρινάκης και Μπαιράμι έμειναν εκτός αποστολής.

Οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να αγωνιστούν σε σχήμα 4-3-3, με τους Γλύκο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα και Τζαβέλλα στην άμυνα, Κάτσε, Λάζαρ και Νάτχο στο κέντρο και στην επίθεση με τους Σαλπιγγίδη, Στοχ και Αθανασιάδη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ, συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Κατσικάς, Σαββίδης, Ολίσε, Βούκιτς, Μάρτενς και Κουλούρης. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Κίτσιου καθώς και οι Μαντούρο, Κατσουράνης, Λούκας.

Στη Λεωφόρο αναμένεται να βρεθούν και περίπου 300 φίλοι του ΠΑΟΚ, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες μέρες, οι δύο ομάδες πήραν το «πράσινο φως» από την Αστυνομία. Στον αγώνα της Τούμπας αναμένεται να συμβεί το αντίστροφο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει 300 εισιτήρια, αν και εφόσον ο «δικέφαλος» καταφέρει να μειώσει την ποινή του από 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών σε μία.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.