Παράλληλα ο Ολλανδός μέσος αναφέρθηκε στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τονίζοντας πως θα είναι ένα δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν ξέρω ποιος άρχισε τα επεισόδια, πιστεύω ότι είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο στο μέλλον να σέβονται οι μεν τους δε. Είναι ποδόσφαιρο και είναι όμορφο να βρίσκονται οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο, ξαναλέω όμως ότι δεν ξέρω ποιος άρχισε τα επεισόδια, αλλά αυτό δεν ήταν όμορφο, πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Αρχίσαμε καλά, κάναμε το 1-0 και είχαμε την ευκαιρία για το 2-0 όμως δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος βελτίωσε την απόδοση του και κατάφερε να ισοφαρίσει. Εμείς δεν κάναμε το παιχνίδι μας, δεν παίξαμε όπως μπορούσαμε».

Αν φοβήθηκε από όσα έγιναν: «Σίγουρα φοβήθηκα γιατί θα ήθελα ο καθένας να βγει από αυτό τον αγώνα χωρίς πρόβλημα, βλέποντας όμως όσα γινόντουσαν δεν ήμουν σίγουρος».

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι κρίσιμος αγώνας, γιατί κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ έχουμε χάσει 4 βαθμούς και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε στους αγώνες που ακολουθούν.

Η αναμέτρηση στη Τρίπολη είναι πολύ δύσκολη, σεβόμαστε τον Αστέρα ειδικά μετά τη νίκη που έκανε κόντρα στον Ατρόμητο. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα, όμως είναι καλό για μας ότι στους δύο επόμενους αγώνες μπορούμε να πάρουμε διαφορά στη βαθμολογία».