ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποδοσφαιρική βοήθεια… από Διαμαντίδη

Μία ακόμα ασίστ έδωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, στο ποδόσφαιρο αυτή τη φορά. Ο αρχηγός των «πρασίνων» προμηθεύει τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας Καστοριάς με αθλητικό υλικό, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του.

Ποδοσφαιρική βοήθεια… από Διαμαντίδη

Ο «3D» δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, αποδεικνύοντας το προμηθεύοντας τη ποδοσφαιρική ομάδα από την Καστοριά με αθλητικό υλικό, όπως μπάλες, ιματισμό και άλλα πολλά.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΚ με τον «Μήτσο» να την βοηθάει με αυτόν τον τρόπο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.