ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πολύ καλή παρουσία για την άρση βαρών

Η άρση βαρών του Παναθηναϊκού είχε πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που έλαβε χώρα στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Πολύ καλή παρουσία για την άρση βαρών

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού  κατάφεραν να πάρουν μια πρώτη θέση, τέσσερις δεύτερες και μια τρίτη ενώ αναμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα των άλλη ομίλων προκειμένου να προκύψουν οι συμμετοχές των αθλητών του Παναθηναϊκού στην τελική φάση.

Η 14χρονη Μαρία Μέρμελα στα 48κ. πήρε μια πρωτιά και τρεις δεύτερες θέσεις (σε διάφορες κατηγορίες) εντυπωσιάζοντας, ενώ ο Γιάννης Αδαμόπουλος στα 77 κιλά κατέλαβε τη δεύτερη θέση στους αγώνες με τον Αθανάσιο Τζάτζαλο στα 94 κιλά να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.