Παράλληλα ο Σουηδός φορ, σχολίασε τις επιδόσεις του φέτος (23 γκολ συνολικά), τονίζοντας πως χαίρεται όταν σκοράρει, ωστόσο το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:  

Για το αν μπορεί να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην 1η θέση των πλέι οφ:

«Φυσικά. Έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση μέχρι τώρα και πιστεύω ότι μπορούμε να διατηρηθούμε εκεί μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχει κούραση για όλες τις ομάδες απ’ τα συνεχόμενα ματς, αλλά μείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια».

Για τα γκολ που έχει πετύχει φέτος με τη φανέλα του «τριφυλλιού»:

«Δεν τα μετράω…  Σίγουρα είναι ωραίο όταν σκοράρω αλλά είμαι περισσότερο χαρούμενος όταν κερδίζει η ομάδα. Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα».

Για την αποθέωση από τον κόσμο:

«Ήταν το τελευταίο παιχνίδι με τον κόσμο μας φέτος. Θέλαμε πολύ να τον ευχαριστήσουμε γιατί τον εκτιμούμε ιδιαίτερα για τη στήριξη που μας έχει δώσει όλη τη χρονιά. Και οι φίλαθλοί μας έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά μαζί μας  για να φτάσουμε ως εδώ».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Στόουκ:

«Δε σκέφτομαι τίποτα άλλο, πέρα απ’ τα δύο ματς που απομένουν. Δεν γνωρίζω τίποτα. Ξέρω ότι έχω τρία ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και περιμένω να αγωνιστώ και στην Ευρώπη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».