Αναλυτικά

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση στα πλέι οφ: «Αν παρουσιαστούμε στα επόμενα δύο παιχνίδια όπως πρέπει και τα κερδίσουμε, τότε δεν χρειάζεται καν να περιμένουμε τι θα κάνουν οι άλλοι. Είναι στο χέρι μας πλέον».

Για το πως διαχειρίζονται οι Πράσινοι την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες: «Δεν πιστεύω ότι στην ομάδα μας υπάρχει τόση πολλή κούραση. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία. Πιο πολύ υπάρχει αυτή τη στιγμή ψυχολογική κούραση από τα πολλά παιχνίδια, αλλά τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά και η ομάδα αποδίδει όπως πρέπει».

Για το ευχαριστώ της ομάδας στον κόσμο μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα: «Ο κόσμος μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και μας έχει στηρίξει. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και είχε μάθει τον κόσμο του σε υψηλότερα στάνταρ, αλλά κάνουμε μια καινούργια αρχή με όλα τα παιδιά, είμαστε μια νέα ομάδα και ο κόσμος μας στήριξε. Τον ευχαριστούμε πολύ και τον περιμένουμε πλέον από την νέα σεζόν».

Για το- κεκλεισμένων των θυρών- παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης και μας βοηθάει πάρα πολύ, αλλά πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν παρουσιαστούμε σωστά και διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως πρέπει, τότε θα κερδίσουμε».