Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού παρακολούθησε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και δεσμεύτηκε πως θα επιστρέψει σε λίγους μήνες για να ξαναμιλήσει μαζί τους.

Παράλληλα στάθηκε στο αγωνιστικό σύνολο των «πράσινων» το οποίο και εξήρε, ενώ τα πανηγύρια και τα «όλε» μετά το τέλος του παιχνιδιού, του θύμισαν την δική του εποχή στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρενέ Χένρικσεν στην «Live Sport»:

Για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό:

«Συζητήσαμε για αρκετά θέματα με τους ανθρώπους της ομάδας. Ξέρω το status του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή και τι αναζητεί στην καινούργια προσπάθεια του. Θα δούμε. Σίγουρα θα ξαναέρθω μέσα στους επόμενους μήνες».

Για την ομάδα όπως την είδε κόντρα στον Αστέρα:

«Πάντα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω για άτομα. Είδα ένα νεανικό σύνολο που θέλει και μπορεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο το σημαντικότερο ήταν η νίκη. Γι’ αυτό και ήταν σωστά ισορροπημένος και προσεκτικός αμυντικά. Ωραίο ματς, ανταγωνιστικό».

Για την εμπειρία του στη Λεωφόρο:

«Είναι πολύ τιμητικό το χειροκρότημα ύστερα από τόσα χρόνια, αλλά και το συναίσθημα έξω από το γήπεδο, όταν σε αγκαλιάζουν όλοι και σου σφίγγουν το χέρι και θέλουν μία αναμνηστική φωτογραφία μαζί σου».

Όσο για την ατμόσφαιρα στην κερκίδα:

«Τεράστια αλλαγή σε σχέση με την περσινή σεζόν! Είχα παρακολουθήσει ένα παιχνίδι στο Ολυμπιακό Στάδιο πέρυσι, όταν είχα έρθει με την οικογένειά μου για διακοπές. Μέσα σε ένα χρόνο άλλαξε πολύ. Είδα αγάπη κι ενθουσιασμό, αλλά το σημαντικότερο είναι για τους φίλους των ομάδων να βρίσκονται κοντά στις αποτυχίες κι έχω μάθει πόσο και πώς στήριξαν τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο. Επίσης πρέπει να τονίσω ότι ήταν πολύ όμορφο αυτό που έγινε στο τέλος μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των φιλάθλων. Είχαμε κι εμείς όλε-όλε, μα έπρεπε να ήταν ακόμα πιο θερμή η σχέση οπαδών-αθλητών. Ήταν γιορτή».

Ενότητες