Από την Τρίτη 20 Μαΐου οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι ελεύθεροι για να απολαύσουν το καλοκαίρι και να ξεκουραστούν, ωστόσο μετά από ένα μήνα περίπου, άπαντες θα συγκεντρωθούν στο Κορωπί, για την έναρξη της προετοιμασίας.

Στις πρώτες δυο ημέρες της προετοιμασίας, οι «πράσινοι» θα περάσουν από εργομετρικά και μετά θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Ιουλίου έως τις 13, λογικά στην Πολωνία και στο αθλητικό κέντρο «Gniewino».

Το βασικό στάδιο στην Πολωνία εκτός από τις προπονήσεις φυσικά, θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δυο φιλικά παιχνίδια.

Με την επιστροφή στα πάτρια εδάφη η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα συνεχίσει τις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης», περιμένοντας να πραγματοποιηθεί και η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνει στις 18 Ιουλίου. Ενώ στις 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ και των δυο διοργανώσεων.

Οι αγώνες του τρίτου προκριματικού θα διεξαχθούν στις 29 η 30 Ιουλίου με τις ρεβάνς να γίνονται στις 5 η 6 Αυγούστου. Ενδιάμεσα από τους αγώνες αυτούς το «τριφύλλι» θα δώσει σίγουρα στην Αθήνα ένα ακόμα φιλικό.

Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός προκριθεί στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε θα αγωνιστεί στις 19η 20 Αυγούστου, με τη ρεβάνς να διεξάγεται στις 26 η 27 Αυγούστου. Αν αποκλειστεί και πάει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τότε  θα παίξει στις 21 και 28 Αυγούστου.

Γιάννης Μιχαλάκης

Ενότητες