Στόχος, φυσικά, είναι να μην παρεκκλίνει η ομάδα από το αρχικό της πλάνο. Γι’ αυτό και δεν θα γίνουν υπερβολές στον σχεδιασμό. Το μπάτζετ θα αυξηθεί, όχι, όμως, σε μεγάλο βαθμό, καθώς υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως.

Οι παίκτες που θα αποκτηθούν, όχι παραπάνω από 3-4 εφόσον παραμείνουν όλοι όσοι κρίνονται απαραίτητοι για την επόμενη σεζόν, θα πρέπει να ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας και να έχουν φιλοδοξίες.

Οσον αφορά στις θέσεις, αναζητούνται δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός και χαφ με δυνατότητα να παίζει στα άκρα (εξετάζεται και η περίπτωση του Γιαννιώτα, αλλά ο παίκτης έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ),  ενώ εφόσον αποχωρήσουν Σίλντενφελντ (θυπάρξει επαφή με τον μάνατζέρ του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και Αμπέντ θα αναζητηθούν αντικαταστάτες για τις θέσεις τους.

Στη σύσκεψη θα συζητηθεί, φυσικά, και η στάση που θα έχει ο Παναθηναϊκός με παίκτες που πιθανότατα θα φέρουν πρόταση.  Παράλληλα θα ληφθούν αποφάσεις και για παίκτες που πιθανώς να δοθούν δανεικοί.