ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανάλυση του πλάνου… την Πέμπτη

Την Πέμπτη (19/5, 13:00) στη Λεωφόρο θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος θα αναλύσει το πλάνο της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ανάλυση του πλάνου… την Πέμπτη

Μετά και το τέλος της σύσκεψης των ανθρώπων του «τριφυλλιού» λίγο νωρίτερα στο Κορωπί, αποφασίστηκε ότι η Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα θα δοθεί την Πέμπτη στη Λεωφόρο. Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» θα αναλύσει το πλάνο πάνω στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα βαδίσει και την επόμενη χρονιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Νωρίτερα στη σύσκεψη  που έγινε με παρόντες τους Γιάννη Αλαφούζο, Δημήτρη Σαραβάκο, Γιάννη Αναστασίου, Νίκο Νταμπίζα και Γιάννη Σαμαρά, έγινε μια αποτίμηση της χρονιάς που μόλις τελείωσε, ενώ τέθηκαν κάποια σημαντικά ζητήματα ενόψει της νέας περιόδου.

Αναφορές σε ποσά και σε αριθμό παικτών που θα αποκτηθούν δεν έγιναν, όπως επίσης και σε σενάρια αποχωρήσεων, μέχρι να υπάρξει κάτι δεδομένο, αφού πολλά πράγματα ακόμα είναι σε εκκρεμότητα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.