ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εκτός Ευρώπης οι πράσινες

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού παρά το γεγονός ότι είχε εξασφαλίσει μία θέση στο Challenge Cup δεν δήλωσε συμμετοχή, με αποτέλεσμα να πάρει τη θέση της, ο Πανναξιακός.

Εκτός Ευρώπης οι πράσινες

Την απόφαση αυτή, την πήρε η διοίκηση του Ερασιτέχνη καθώς δεν θέλουν να επιβαρύνουν το μπάτζετ του τμήματος,  στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής:

Δύο ομάδες στους άνδρες και τρεις στις γυναίκες δήλωσαν συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2014 – 2015, με τον Πανναξιακό να συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΑΝΔΡΕΣ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Champions League: Ολυμπιακός

Challenge Cup: Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

CEV Cup: Ολυμπιακός, ΑΕΚ

Challenge Cup: Πανναξιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.