ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ενίσχυση της ομάδας μόνο με τη φωνή σας»

Την ενίσχυση του Παναθηναϊκού μόνο με τη φωνή του κόσμου που θα βρεθεί απόψε στο ΟΑΚΑ, θέλει η διοίκηση της ομάδας μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Ενίσχυση της ομάδας μόνο με τη φωνή σας»

Παράλληλα επεσήμανε πως ο κόσμος θα πρέπει να είναι άψογος και να μην παρεκτραπεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Φίλες και φίλοι του Παναθηναϊκού

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 13.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ομάδα μας ετοιμάζεται να διεκδικήσει έναν ακόμα τίτλο και να μας κάνει υπερήφανους για μια ακόμα φορά.

Γνωρίζοντας εκ των προτέρων την επιθυμία σας να ενισχύσετε την προσπάθεια των παικτών μας αλλά και την αγάπη σας στην ομάδα θα θέλαμε να σας επισημάνουμε τα εξής:

-Λέμε ΟΧΙ στη ρίψη αντικειμένων, στη χρήση λέιζερ, στα υβριστικά συνθήματα και σε οποιαδήποτε ενέργεια θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

-Λέμε ΝΑΙ στην ενίσχυση της ομάδας με τη φωνή μας και μόνο με αυτή όπως και στις εκδηλώσεις μέσα σε αθλητικά πλαίσια.

-Λέμε ΟΧΙ στον οποιονδήποτε θα θελήσει να παρεκτραπεί καθώς η ομάδα βρίσκεται πάνω απ’ όλους μας.

-Λέμε ΝΑΙ στην πίστη μας ότι ένα ακόμα τρόπαιο θα έρθει στο ΟΑΚΑ και στην επιθυμία μας ότι αυτό θα γίνει με το σωστό τρόπο.

-Λέμε ΟΧΙ στη βία.

-Λέμε ΝΑΙ στο φίλαθλο πνεύμα.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός στις Θύρες εισόδου και να διευκολυνθείτε εσείς.

Παρακαλούμε για την άριστη συνεργασία σας κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

Μη διστάσετε να ρωτήσετε τον οποιονδήποτε αρμόδιο στο γήπεδο για οποιαδήποτε απορία σας.

Όλοι μαζί, ενωμένοι θα είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε την ομάδα ώστε να κατακτήσει έναν ακόμα τίτλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.