ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λαγός: “Βρήκαμε χημεία και πετύχαμε”(Pics)

Στο Βελεστίνο βρέθηκε την Πέμπτη ο Τάσος Λαγός, όπου επισκέφτηκε τις ακαδημίες του Ρήγα Φεραίου, ενώ έκανε και ένα μίνι-απολογισμό για τα όσα πέτυχε με τον Παναθηναϊκό τη χρονιά που τελείωσε.

Λαγός:

Ο Τάσος Λαγός επισκέφτηκε τα γραφεία της ακαδημίας του Ρήγα στο στάδιο Βελεστίνο, μίλησε με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους, υπογράφοντας μάλιστα αρκετά αυτόγραφα και φανέλες του “τριφυλλιού”.

Παράλληλα ο νεαρός χαφ, μίλησε και στην εφημερίδα “Ταχυδρόμος”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη φετινή του παρουσία στον Παναθηναϊκό και τους στόχους της ομάδας: «Είμαστε ικανοποιημένοι. Πετύχαμε σχεδόν όλους τους στόχους μας. Ίσως στην αρχή δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε και έτσι μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα. Μετά η ομάδα βρήκε τη χημεία που έπρεπε, δείξαμε ένα καλύτερο πρόσωπο και πετύχαμε τους στόχους που μας είχαν απομείνει, δηλαδή την κατάκτηση του Κυπέλλου και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα που οδηγεί στο Champions League. Για μένα ήταν η καλύτερη χρονιά αλλά και για την ομάδα ήταν ιδιαίτερη. Κανένας δεν πίστευε ότι θα πετυχαίναμε αυτά που πετύχαμε. Τους διαψεύσαμε όλους και τα καλύτερα έρχονται. Βέβαια έρχεται μία καινούργια σεζόν πιο δύσκολη με περισσότερες υποχρεώσεις αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και θα συνεχίσουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.261 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την παρουσία του στις ακαδημίες του Ρήγα:

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι στο Βελεστίνο ανάμεσα σε παιδιά που είναι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου κάνουν μία πολύ καλή προσπάθεια. Ο αριθμός των παιδιών στις ακαδημίες είναι μεγάλος κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία κωμόπολη σαν το Βελεστίνο, ενώ η πρώτη ομάδα έμεινε στην κατηγορία. Τα παιδιά δίνουν όραμα, δύναμη σε όλους, στο σωματείο και στο Βελεστίνο για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν σήμερα».

10357855_324194017735079_812932207_n

Για τον παλιό του προπονητή:

«Ήταν ένα ωραίο συναίσθημα. Ήμουν πολύ μικρός όταν δούλεψα με τον κύριο Μπακάλη. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και μόνο τυχεροί μπορούν να αισθάνονται οι Βελεστινιώτες που έχουν έναν τέτοιο άνθρωπο στο τιμόνι της ομάδας».

Για τα μικρά παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο: «Στην κατάσταση που βρίσκονται τα παιδιά σήμερα, βρισκόμουν κι εγώ κάποτε. Ξεκίνησα πολύ μικρός, δούλεψα πολύ σκληρά, αγαπούσα το ποδόσφαιρο και ήθελα να φτάσω ψηλά. Το σημαντικό είναι να ακούς τους προπονητές σου, γιατί αυτοί ξέρουν περισσότερα πράγματα όταν είσαι μικρός. Επίσης, κάτι που δεν κοιτούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές είναι το σχολείο. Πρέπει να ασχολούνται ταυτόχρονα και με το σχολείο και με το ποδόσφαιρο».

1400843026182124447

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.