ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανανέωσε και η Γκούζου

Η Ράνια Γκούζου ανανέωσε την συνεργασία της με τον Παναθηναϊκό για έναν ακόμη χρόνο.

Ανανέωσε και η Γκούζου

Η μπλοκέρ του Παναθηναϊκού η οποία βρέθηκε στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων μπλοκερ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών στο βόλεϊ,  μίλησε στην «πράσινη» για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη μου επιλογή. Πέρασα μια πολύ καλή χρονιά και φυσικά όταν οι άνθρωποι της ομάδας μου έκαναν την πρόταση να παραμείνω, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες και έχοντας ζήσει μια χρονιά ήδη στον σύλλογο, είπα αμέσως το ναι.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός. Έδινε το «παρών» σε όλους τους αγώνες. Τέτοιος κόσμος είναι κίνητρο για κάθε αθλητή. Από τη στιγμή που φέτος τερματίσαμε δίκαια στη 3η θέση, θέλουμε του χρόνου να διεκδικήσουμε μια ψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό σημαίνει πολύ παραπάνω δουλειά και επιμονή, αλλά έχουμε τη θέληση να το προσπαθήσουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.