ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Καββαδία 2018…

Την επέκταση του συμβολαίου της μέχρι και το 2018 υπέγραψε η Αγγελική Καββαδία με τον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο της έληγε το 2015, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε επέκταση της συνεργασίας τους για τρία ακόμη χρόνια.

 Καββαδία 2018…

Η 20χρονη κεντρική αποτελεί επένδυση για τον Παναθηναϊκό, καθώς πρόκειται για την κορυφαία μπλοκέρ του πρωταθλήματος με 76 «στοπ». Η Καββαδία είναι ύψους 1.90  και μετά την εξαιρετική φετινή σεζόν βρέθηκε στην πρώτη επτάδα του πρωταθλήματος.

Η Καββαδία μίλησε στην «Πράσινη» για την επέκταση του συμβολαίου της αλλά και τους στόχους της με το «τριφύλλι»:

Τι σε έκανε να πεις το «ναι» στην επέκταση της συνεργασίας σου με το «τριφύλλι»;

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με τον Παναθηναϊκό ένιωσα σιγουριά εμπιστοσύνη. Είναι σημαντικό ότι αυτή η εμπιστοσύνη είναι αμφίδρομη. Μου αρέσει πολύ το κλίμα στην ομάδα, τόσο με τα κορίτσια και με τον προπονητή μου. Είμαι ικανοποιημένη από την ομάδα και ελπίζω πως με λίγη παραπάνω βοήθεια θα μπορέσω να συνεισφέρω και εγώ ακόμη περισσότερο στον Παναθηναϊκό».

Τι παραπάνω θέλεις να πετύχεις φέτος αγωνιζόμενη με την πράσινη φανέλα;

«Μια ατομική διάκριση. Αρχικά στόχος μου είναι να βελτιωθώ ως παίκτρια και σε συνδυασμό με μια δική μου επιτυχία, να πανηγυρίσω με τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα όμως στο μυαλό μου υπάρχει και η επιθυμία στο μέλλον να αγωνιστώ και στο εξωτερικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.