ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Φανταστικοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Την υπερηφάνεια του που αγωνίζεται με το «τριφύλλι» στήθος εξέφρασε ο Μάρκους Μπεργκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας.

Μπεργκ: «Φανταστικοί οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»

Το βαρύ πυροβολικό των «πράσινων» μίλησε για τον κόσμο της ομάδας, την κατάκτηση του κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στα φιλικά της Εθνικής Σουηδίας, στην οποία επέστρεψε, λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Ήταν μία μεγάλη τιμή και θα την έχω σε όλη την καριέρα μου. Είναι δύσκολο να μιλάω για τον εαυτό μου, προσπαθώ να μην το κάνω, αλλά οι οπαδοί είναι φανταστικοί και με αγαπούν. Το νιώθω έντονα και είμαι χαρούμενος».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.940 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είπε:

«Είναι ξεχωριστοί. Για αυτούς είχαμε μία εξαιρετική σεζόν. Περίμεναν την κατάκτηση ενός τίτλου για καιρό, ήταν μεγάλη αναμονή. Είναι κάπως extreme, αλλά με την καλή έννοια. Σε άλλα μέρη οι φίλαθλοι απλά σε κοιτάνε, στην Ελλάδα υπάρχουν αγκαλιές, φιλιά και άλλα παρεμφερή. Δεν το έχω συνηθίσει αλλά σημαίνει πάρα πολλά για αυτούς».

Για τον σοβαρό τραυματισμό του στο Αμβούργο:

«Προσπαθούσα να μείνω προσηλωμένος. Φυσικά, κάποιες στιγμές είχα βαθύτερες δυσάρεστες σκέψεις, αναρωτιόμουν, αλλά το πάλεψα. Είναι το μόνο που μπορούσα να κάνω. Τίποτα δεν σου χαρίζεται, πρέπει να κουραστείς για να το πάρεις».

Για τα σενάρια που ήθελαν να πηγαίνει στην Γκέτεμποργκ πέρσι το καλοκαίρι:

«Στην πραγματικότητα δεν είχα φτάσει τόσο κοντά, για να είμαι ειλικρινής», ήταν η απάντηση του Μπεργκ που έβαλε τα πράγματα στη… θέση τους!».

Για τα φιλικά της Εθνικής Σουηδίας:

«Έχω αδειάσει πάρα πολύ, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά. Κυρίως τώρα στο τέλος είχαμε δύσκολα και δυνατά παιχνίδια, με τους ημιτελικούς και τον τελικό του Κυπέλλου και με τα πλέι οφ. Αλλά δύο ματς μου έμειναν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.