ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να μην χαθεί η προοπτική του Παναθηναϊκού»

Μήνυμα παραμονής του Αμπεντ στον Παναθηναϊκό, έδωσε ο Λι Τσάρνλεϊ, αθλητικός διευθυντής της Νιούκαστλ.

«Να μην χαθεί η προοπτική του Παναθηναϊκού»

«Γνωρίζουμε πως είναι πολύ δύσκολο να βρει θέση στην ομάδα και να πάρει τον χρόνο που θέλει ο Μεχντί στην ομάδα. Ακόμα και αν πάρει μέρος στην προετοιμασία. Το μόνο που θα γίνει είναι να χάσουμε χρόνο και να χαθεί η πολύ καλή προοπτική του Παναθηναϊκού. Θέλουμε να βρεθεί μια λύση σύντομα ώστε να μείνει στον Παναθηναϊκό», ήταν τα λόγια του Τσάρνλεϊ.

Ωστόσο υπάρχει και το οικονομικό ζήτημα με την Νιούκαστλ να αξιώνει ένα ποσό από τους «πράσινους», οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν, αλλά αυτό δεν αποτελεί μεγάλο εμπόδιο ανάμεσα στις δυο πλευρές, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει ενδεχομένως πιο σύντομα απ’ ότι θα περίμενε κανείς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.