ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Πράσινες» κοριτσάρες και στο ράγκμπι

Η γυναικεία ομάδα ράγκμπι του Παναθηναϊκού κατέκτησαν την πρώτη της νίκη, στο πρώτο επίσημο φιλικό κόντρα στον Αίολο Πάτρας με 27-5.

 «Πράσινες» κοριτσάρες και στο ράγκμπι

Η ομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της έναρξης του τουρνουά 7s της νέας περιόδου, συμμετείχε στο τουρνουά των M&Ms, που διεξήχθη στη Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού: Πάνος Μαρμαράς (προπονητής), Άννα Καϊματζόγλου, Τάνια Κουτουλάκη, Εύα Κουτσουπάκη, Ferry Maksutova, Νάνσυ Μελέ, Nici Neu, Χριστίνα Ντάκιλο και Σύλβια Ποτηράκη.

Όσες ενδιαφέρονται για να δοκιμαστούν στην ομάδα, μπορούν παραστούν στις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:00.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε στην «Πράσινη» για την ομάδα:

«Είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο η άμυνα ήταν πολύ σκληρή και γι’ αυτό το σκορ ήταν ισόπαλο, 5-5. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως τα κορίτσια του Παναθηναϊκού ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν τις αντιπάλους τους και σκόραρε 4 try back to back.

Σιγά σιγά η ομάδα μας μεγαλώνει. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα κορίτσια, γιατί δούλεψαν πολύ σκληρά και αποζημιώθηκαν. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές και την συμπαράσταση του κόσμου.

Ο αγώνας επίδειξης που δώσαμε, θεωρώ πως προσέλκυσε αρκετό ενδιαφέρον για τις νέες αθλήτριες, που θέλουν να ασχοληθούν με το ράγκμπι και πιστεύω πως το Σεπτέμβριο θα έχουμε καταφέρει να κάνουμε με 10-15 αθλήτριες προπονήσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.