ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύο σερί αγώνες η ομάδα μπέϊζμπολ

Βεβαρημένο είναι το πρόγραμμα του τμήματος μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού το Σαββατοκύριακο, με δύο σερί αγώνες, σήμερα με Ολυμπιάδα και αύριο με Ευρυάλη.

Δύο σερί αγώνες η ομάδα μπέϊζμπολ

Την Ολυμπιάδα Περιστερίου θα αντιμετωπίσει σήμερα (11:00) ο Παναθηναϊκός στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Ο προπονητής της ομάδας, Τομ Μαζαράκης θα έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους του, τους παίκτες αφού η δυναμικότητα του αντιπάλου το επιτρέπει.

Την  Κυριακή (8/6, 11:00) θα αντιμετωπίσει την Ευρυάλη Γλυφάδας, στο πιο δύσκολο από τα δυο παιχνίδια, γι’ αυτό σήμερα θα προσπαθήσει να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής των παικτών του, ούτως ώστε να κρατήσεις ξεκούραστους όσους περισσότερους βασικούς μπορεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.