ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε συμφωνία με Βουγιούκα

Σε συμφωνία για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχει έρθει ο Ίαν Βουγιούκας. Ο Έλληνας σέντερ έχει μείνει ελεύθερος και όπως ο ίδιος έχει τονίσει πολλές φορές, θέλει να επιστρέψει στο τριφύλλι.

Σε συμφωνία με Βουγιούκα

Ο Παναθηναϊκός έψαχνε έναν παίκτη για να πλαισιώσει τον Στεφάν Λάσμε στη γραμμή των ψηλών και φαίνεται πως βρίσκει την ιδανική λύση, στο πρόσωπο του Ίαν Βουγιούκα.

Ο διεθνής Έλληνας σέντερ, γνωρίζει άριστα το κλίμα στην ομάδα και έχει δείξει πως μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα.

Ο 29χρονος, ο οποίος από το 2012 αγωνιζόταν στη Ρωσία με την Ούνικς Καζάν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, φέρεται να γυρίζει στους “πράσινους”, με τους οποίους αγωνίστηκε από το 2010 έως το 2012, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα Ελλάδος, ένα Κύπελλο Ελλάδος και την Ευρωλίγκα του 2011 στη Βαρκελώνη.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.