ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εξελίξεις και ανακοινώσεις

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει εντός των επόμενων ημερών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αναμένεται να αναφερθεί στα πεπραγμένα της σεζόν που τελείωσε, καθώς και στο πλάνο της επόμενης μέρας.

Εξελίξεις και ανακοινώσεις

Καυτή εβδομάδα είναι αυτή που έρχεται στον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την προσεχή Τετάρτη (11/06), θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, με σκοπό να γίνει απολογισμός της σεζόν που τελείωσε και παράλληλα να τεθούν υπό υλοποίηση τα υπόλοιπα ζητήματα, όπως αυτό του προπονητή.

Μάλιστα εντός των επόμενων ημερών θα πραγματοποιηθεί και το ραντεβού που έχει προγραμματιστεί, ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ενώ εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Στη διάθεση του Μαυροβούνιου τεχνικού, θα τεθούν όλα τα ζητήματα για την επόμενη μέρα του συλλόγου για τη νέα περίοδο, ενώ δεδομένο μοιάζει η απόκτηση δύο γκαρντ και ενός σέντερ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα γκαρντ έχουν ακουστεί τα ονόματα των Καλάθη (μεγάλος στόχος) Μποχωρίδη και Κούπερ, ενώ για τη θέση του σέντερ, ο Ίαν Βουγιούκας.

Για το θέμα του Ιβάνοβιτς, όμως υπάρχει προκύπτει πρόβλημα, καθώς ο Μαυροβούνιος έχει αναλάβει ομοσπονδιακός στη Βοσνία και δύσκολα θα μπορεί να τρέξει τα του Παναθηναϊκού, πριν τα τέλη Αυγούστου. Όλα αυτά βέβαια αναμένεται να ξεκαθαριστούν ενόψει και της Συνέντευξης, του ισχυρού άντρα της ΚΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.