ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Υπενθύμιση για τα διαρκείας από την ΠΑΕ (vid)

Μέσα από τη σελίδα της στο facebook, η Παναθηναϊκή Συμμαχία υπενθύμισε στους φίλους του «τριφυλλιού», ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας για τη νέα σεζόν, συνεχίζεται.

Υπενθύμιση για τα διαρκείας από την ΠΑΕ (vid)

Αναλυτικά η ανακοίνωση της 1ης Μαΐου, που αφορά τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν:

«Ξεκίνησε η διάθεση Καρτών Διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014/15 που χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Στην Α’ ΦΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ –έως και τις 24 Μαΐου- δίνεται προτεραιότητα στους φιλάθλους που ήταν πέρυσι κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας και μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους στην ίδια θέση και σε προνομιακή τιμή, με έκπτωση 15%.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.973 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη Β’ ΦΑΣΗ — που ξεκινά από τις 27 Μαΐου- θα διατίθενται Κάρτες Διαρκείας σε όλους τους φιλάθλους σύμφωνα με την πολιτική της νέας σεζόν 2014/15* που θα δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε όλους όσοι πίστεψαν στη νέα προσπάθεια και βοήθησαν την περσινή χρονιά είτε με την απόκτηση Κάρτας Διαρκείας ή/και με την εγγραφή τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη σας, κράτησαν το Τριφύλλι ψηλά και απέδειξαν πως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένας Μεγάλος Σύλλογος, με Μεγάλους Φιλάθλους.

Καλωσορίζουμε, κάθε νέο Κάτοχο στην ομάδα, στη Λεωφόρο, στα όνειρα που κάνουμε για τη καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Γίνε ένα με την ομάδα και οδήγησέ τη στ’ αστέρια!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.pao.gr ή στο www.paomprosta.gr».

[jwplayer mediaid=”22717″]

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.