ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Τριπλό χτύπημα…

Μετά τις Μεταξά και Χρήστου και η Πένυ Ρόγκα συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό, την επόμενη σεζόν. "Η καλύτερη επιλογή για μένα...", οι πρώτες δηλώσεις της Ναταλίας Μεταξά.

Τριπλό χτύπημα…

Σε μεταγραφικό «οργασμό» βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, με μπαράζ ανακοινώσεων των αθλητριών που θα αγωνίζονται με τη φανέλα του «τριφυλλιού» την επόμενη σεζόν.

Μετά τις ανανεώσεις των Λίτσα Μερτέκη, Αγγελική Καββαδία και Ράνια Γκούζου, η ομα΄δα του Γιώργου Ρούσση απέκτησε τις Ναταλία Μεταξά (Μακεδόνες Αξιού), Εύη Χρήστου (Ίωνες) και Πένυ Ρόγκα (ΑΕΚ).

Η Ναταλία Μεταξά αποκτήθηκε από τους Μακεδόνες Αξιού και θα αποτελεί το alter ego της Καββαδία στο μπλοκ του Παναθηναϊκού. Η 22χρονη κεντρικός, μίλησε στην «Πράσινη» για την απόφαση της να έρθει στο «τριφύλλι»:

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Με την πρώτη κιόλας προσέγγιση μου κέντρισε το ενδιαφέρον η διοίκηση του συλλόγου. Από κει και πέρα θεώρησα ότι ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό, που είναι μια τόσο μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και θέλησα από την πρώτη στιγμή να γίνω και εγώ κομμάτι της.

Καταρχήν, σε ομαδικό επίπεδο, ελπίζω να πάμε ακόμα πιο ψηλά από την περσινή πορεία, που η ομάδα έφτασε στην 3η θέση. Σε ατομικό επίπεδο θέλω μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό της προπόνησης, να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και φυσικά να προσφέρω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ.

Θεωρώ πως μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό με τέτοια ιστορία, με τέτοιο κόσμο, με την στήριξη της διοίκησης και με όλες τις αθλήτριες που ο σύλλογος έχει εμπιστευτεί, θα μπορέσει να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Η συμμετοχή μου στον Παναθηναϊκό θα μπορούσε να με οδηγήσει στην Εθνική, όπως ακόμα και στο εξωτερικό, αλλά όλα είναι συνυφασμένα με την προσπάθεια που θα κάνω εγώ καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ώστε να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα στο έπακρο. Θεωρώ πως το εξωτερικό είναι όνειρο κάθε αθλητή που θέλει να δοκιμάσει τα όριά του. Εύχομαι λοιπόν μια μέρα να καταφέρω και εγώ να αγωνιστώ κάπου έξω»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.