ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα αποκαλυπτήρια της εκτός έδρας φανέλας! (Pics)

Η αθλητική εταιρεία που ντύνει τον Παναθηναϊκό, προχώρησε στην αποκάλυψη του σχεδίου της εκτός έδρας φανέλας των "πράσινων".

Τα αποκαλυπτήρια της εκτός έδρας φανέλας! (Pics)

Η adidas μέσω ιστοσελίδας που ασχολείται με φανέλες ομάδων, έδωσε στη δημοσιότητα το προσχέδιο της εκτός έδρας φανέλας των “πράσινων” για την αγωνιστική περίοδο που έρχεται, με το χρώμα αυτής, να είναι μωβ. Το σήμα θα παραμείνει το ίδιο όπως και στην περσινή φανέλα, ενώ πράσινες ρίγες θα υπάρχουν στα μανίκια και στη λαιμόκοψη.

Panathinaikos 14-15 Away Kit (3)

Όπως φαίνεται, η αθλητική εταιρεία που ντύνει τους “πράσινους”, φέτος θα πρωτοπορήσει με τις φανέλες του Παναθηναϊκού, καθώς, μετά την πράσινη με χρυσές λεπτομέρειες, που έκανε το ντεμπούτο της στα πλέι οφ, έτσι και η μωβ αναμένεται να είναι εντυπωσιακή.

Panathinaikos 14-15 Away Kit (1)
Panathinaikos 14-15 Away Kit (2)

Θυμίζουμε πως οι δύο πλευρές διανύουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, αφού οι “πράσινοι” είναι σε αναζήτηση αθλητικού χορηγού, μετά από πολλά χρόνια. Παρόλα αυτά αξίζει να σημειωθεί, ότι οι “πράσινοι” έχουν ξαναφορέσει και στο παρελθόν παρόμοιου χρώματος φανέλα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 31.715 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.