ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αύριο για Ζεκα, Πράνιτς

Αύριο Πέμπτη αναμένονται στην Αθήνα οι μάνατζερ των Ζεκα και Πράνιτς για τις τελικές συζητήσεις για την παραμονή των παικτών.

Αύριο για Ζεκα, Πράνιτς

Σημαντική η αυριανή μέρα για την παραμονή των Ζεκα και Πράνιτς. Οι μάνατζερ των δύο παικτών θα μιλήσουν με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού  για να διαπραγματευτούν. Από την μία ο μάνατζερ του Κάρλος Ζεκα, θα βρεθεί στην Αθήνα για να μιλήσει για τις τελικές λεπτομέρειες της επέκτασης του συμβολαίου του μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Από την άλλη το θέμα του Πράνιτς είναι πιο περίπλοκο. Το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με τη ρήτρα του συμβολαίου είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, αλλά ο παίκτης έσπευσε να δηλώσει ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του, Σόρεν Λέρμπι, θα βρεθεί στην Αθήνα για τον γάμο του Μάρκους Μπεργκ( του οποίου είναι εκπρόσωπος) και επί τι ευκαιρία θα συνομιλήσει με την διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η υπόθεση του Κάρλος Ζεκα  θεωρείται τελειωμένη σε αντίθεση με του Κροάτη μέσου που είναι πιο δύσκολη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.