ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Στην έξοδο οι ξένοι…

Έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες και με βάσει τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη Συνέντευξη Τύπου, ότι το μέλλον των ξένων παικτών της ομάδας είναι αβέβαιο.

Στην έξοδο οι ξένοι...

Όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η ελληνοποίηση του ρόστερ της ομάδας, είναι ο δρόμος για το μέλλον του “τριφυλλιού’. Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών, δεν αποκλείεται να δουν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα, οι περισσότεροι αν όχι όλοι ξένοι της ομάδας.

Από τον Παναθηναϊκό αποχωρούν σίγουρα οι Ραιτ, Ούκιτς, Πινγκ, Κάρι και Μπατίστ, ενώ είναι πολύ πιθανό και δεν αποκλείεται να συμβεί το ίδιο και με τους Λάσμε, Γκιστ και Ματσιούλις.

Ο Παναθηναϊκός είναι φανερό, ότι προχωράει σε αναδόμηση και ελληνοποίηση του ρόστερ του, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά προς το παρόν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.882 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως τόνισε και ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ, οι “πράσινοι” βρίσκονται σε επαφές σχετικά με τους επαναπατρισμούς των Καλάθη και Βουγιούκα, ενώ δεν διέψευσε τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για Βεζένκοφ, Μπωχορίδη και Κούπερ.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Παναθηναϊκός των επόμενων ετών θα στηριχθεί σε Έλληνες παίκτες, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να ηγείται της προσπάθειας αυτής.

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.