ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η «πράσινη» μάχη της Κρήτης

Το «τριφύλλι» έδωσε δυναμικά το παρόν στους επετειακούς αγώνες «Μάχη της Κρήτης», που έλαβαν χώρα στα Χανιά.

Η «πράσινη» μάχη της Κρήτης

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων, διεξήχθησαν οι αγώνες «Μάχη της Κρήτης», οι οποίοι διεξάγονται κάθε χρόνο, προς τιμήν της μάχης των Ελλήνων κατά την απόβαση των Γερμανών, την περίοδο του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το γεγονός, συμμετέχοντας με πέντε αθλητές, με τον Δ. Κατσίρη, ο οποίος είναι και ο έφορος του τμήματος σκοποβολής να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού απαρτίστηκε από τους Δημήτρη Κρανά, Δημήτρη Κατσίρη, Γιάννη Καμπούρη, Παναγιώτη Βαρτάλα και Νίκο Κοκκινάκη.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Δημήτρης Κρανάς Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 549/600, Θέση 8η Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 455/600, Θέση 10η Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών: Επίδοση 477/600, Θέση 14η

Δημήτρης Κατσίρης Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 544/600, Θέση 11η Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 505/600, Θέση 3η Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών: Επίδοση 546/600, Θέση 5η Πιστόλι Στάνταρντ Ανδρών: Επίδοση 521/600, Θέση 4η

Γιάννης Καμπούρης Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 554/600, Θέση 6η Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 455/600, Θέση 9η Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης Ανδρών: Επίδοση 513/600, Θέση 8η

Παναγιώτης Βαρτάλας Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 508/600, Θέση 17η Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 444/600, Θέση 12η

Νίκος Κοκκινάκης Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 546/600, Θέση 10η Ελεύθερο Πιστόλι Ανδρών: Επίδοση 477/600, Θέση 7η Πιστόλι Ταχύτητας Ανδρών: Επίδοση 484/600, Θέση 6η Πιστόλι Στάνταρντ Ανδρών: Επίδοση 495/600, Θέση 9η

Η αγωνιστική περίοδος συνεχίζεται και οι αθλητές του Παναθηναϊκού, είναι αποφασισμένοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο συχνά στα σκοπευτήρια όλης της χώρας για να ανεβάζουν τη σημαία με το Τριφύλλι όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι μεγάλη η προσπάθειά τους και είναι δεδομένο ότι θα αποδώσει καρπούς πολύ σύντομα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του τμήματος στους συναθλητές από το σύλλογο ΖΕΥΣ για τη διευκόλυνση και βοήθεια που παρείχαν στους αθλητές του Π.Α.Ο στα τεχνικά προβλήματα με τον εξοπλισμό που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.

Ιδιαίτερη αναφορά και στους φίλους του Τριφυλλιού που επισκέφτηκαν την αποστολή από το σύνδεσμο των Χανίων και παρακολούθησαν από κοντά τις προσπάθειες της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.