ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρόγκα: «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και γι αυτό ήρθα»

Η Πένυ Ρόγκα μίλησε στην «Πράσινη» για την απόφασή της να φορέσει την φανέλα του τριφυλλιού, ενώ παράλληλα τόνισε πως πρόταση για συνεργασία με τις «πράσινες», είχε και την περσινή χρονιά, όμως προτίμησε να τηρήσει το συμβόλαιό της με την ΑΕΚ.

Ρόγκα: «Μου έδειξαν εμπιστοσύνη και γι αυτό ήρθα»

Το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ γυναικών, η Πένυ Ρόγκα, μίλησε στην «Πράσινη» για την απόφασή της να ντυθεί στα πράσινα και όπως τόνισε, η εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, την έκανε να αποδεχτεί σχεδόν αμέσως την πρόταση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό και πέρσι αλλά είχα έναν ακόμη χρόνο με την ΑΕΚ οπότε και δεν συνεργαστήκαμε. Φέτος για άλλη μια φορά με προσέγγισαν. Με ήθελαν στην ομάδα και μου το έδειξαν από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε. Έδειξαν πλήρη εμπιστοσύνη στις ικανότητες μου και αυτό με έκανε να νιώσω πολύ όμορφα».

Για τους στόχους της με την φανέλα του Παναθηναϊκού:

«Κάθε αθλητής έχει όνειρα και στόχους και ειδικά όταν είσαι μέλος μιας μεγάλης ομάδας. Τους στόχους όμως δεν θα τους θέσω εγώ, αλλά όλη η ομάδα μαζί. Σε προσωπικό επίπεδο αυτό που θέλω είναι μια καλή σεζόν, με υγεία πάνω απ’ όλα και φυσικά να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της, όποιοι και αν είναι αυτοί».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την θέση που αγωνίζεται, που στο παρελθόν έπαιζε η Ξανθή Μυλωνά:

«Το γεγονός ότι αυτή την στιγμή καλούμαι να παίξω σε μια νευραλγική θέση που είναι βαρόμετρο σε κάθε ομάδα και πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό, όπου για μια δεκαετία ήταν η Ξανθή, με αγχώνει ευχάριστα και λειτουργεί ως ένα καλό κίνητρο για βελτίωση, γιατί ξέρω πως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να υπερασπιστώ επάξια την θέση μου».

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο ρόλος του είναι καταλυτικός και όλοι οι αθλητές τον θέλουν δίπλα τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.