ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ σε δηλώσεις του πριν από το χθεσινό ματς της Κροατίας με την Βραζιλία για την πρεμιέρα του Μουντιάλ, ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στο «τριφύλλι».

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, sportnet.at, ο Κροάτης αμυντικός είπε πως παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ντινάμο Μόσχας, θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, με το θέμα να ξεκαθαρίζει μετά το Μουντιάλ.

Παράλληλα δεν θέλησε να σχολιάσει τα περί ενδιαφέροντος από Στουρμ Γκρατς και Σάλτζμπουργκ, τονίζοντας ότι θα καταφέρει να μείνει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

Μπορεί από το «τριφύλλι» να έχει ξεκαθαριστεί πως πλέον κοιτούν για τον αντικαταστάτη του, ωστόσο οι γέφυρες που ρίχνει ο Σίλντεφελντ στους «πράσινους», ενδεχομένως μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.503 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άγνωστο είναι αν θα υπάρξει κάποια διευκρίνιση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ωστόσο βρίσκονται στην διαδικασία απόκτησης κεντρικού αμυντικού, μετά και την αρνητική απάντηση της Ντιναμό, μερικές ημέρες πριν.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.