ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασισμένος να μείνει

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ φαίνεται να έχει ξεκαθαρίσει στην Ντιναμό Μόσχας ότι θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αποφασισμένος να μείνει

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών στην αρχή φαινόταν να καταλήγουν σε οριστικό ναυάγιο. Η Ντιναμό Μόσχας είχε απαιτήσεις που ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να καλύψει. Πλέον φαίνεται αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο  μάνατζερ του «Σίφο» Μάριο Κνεζ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει μεταφέρει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι ο πελάτης του θέλει να παραμείνει στην ομάδα και ότι κάνει τα πάντα, για να μείνει ελεύθερος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.