ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη (pics)

Με το τουρνουά All Stars Juniors, η ακαδημία μπάσκετ του Παναθηναϊκού, έριξε την αυλαία της για την εφετινή σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη (pics)

Η γιορτή των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, διεξήχθη στον «Τάφο του Ινδού», με παρόντες πολλούς μικρούς φίλους της ομάδας, αλλά και τον Πανάθα. Άπαντες διασκέδασαν με την ψυχή τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για την ερχόμενη σεζόν.

Αναλυτικά:

«Σε μια όμορφη γιορτή με το χορηγό ακαδημιών του Συλλόγου, την εταιρεία Cyta να μοιράζει μπάνερς και να δίνει… ρυθμό αλλά και τη μασκότ του Παναθηναϊκού, τον Πανάθα να φωτογραφίζεται και να ξεσηκώνει τους μικρούς φίλους, άπαντες διασκέδασαν με την ψυχή τους, διαγωνίστηκαν και έδειξαν το ταλέντο τους ενώ παράλληλα έδωσαν ραντεβού για περισσότερο… μπάσκετ και θέαμα την επόμενη σεζόν!

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντικός αρωγός και υποστηρικτής της εκδήλωσης, την οποία παρακολούθησε μοιράζοντας συγχαρητήρια και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς, ήταν και η εταιρεία McDOR workwear schoolwear mediwear. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και στους προπονητές της ακαδημίας που δικαίως μπορούν να καμαρώνουν για το… αύριο της ελληνικής καλαθοσφαίρισης».

all star
all star.jpg2
all star.jpg3
all star.jpg4jpg
all star.jpg6jpg
all star.jpg7jpg

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.