ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο άγνωστος «Χ»

Με απόλυτη μυστικότητα οι επαφές του Νίκου Νταμπίζα για τον στόπερ του Παναθηναϊκού – Τι ισχύει με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο άγνωστος «Χ»

Μπορεί να έχουν γραφτεί και να έχουν ακουστεί ένα σωρό ονόματα για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού, αλλά τα περισσότερα απ’ αυτά αποτελούν προτάσεις μάνατζερ και όχι στόχους του «τριφυλλιού». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει επαφές με δυο βασικούς στόχους για τα μετόπισθεν, αλλά τα ονόματά τους κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της ομάδας.

Βέβαια, δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο κι όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» δύσκολα θα έχουν αποκτήσει στόπερ μέσα σε λιγότερο από 10-15 μέρες. Θυμίζουμε ότι η προετοιμασία αρχίζει στις 28 Ιουνίου στο Κορωπί και στη συνέχεια οι «πράσινοι» θα πετάξουν για την Πολωνία, εκεί όπου στις 3-13 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο του «χτισίματος». Στόχος, φυσικά, όλων στην ομάδα είναι τότε το ρόστερ να έχει συμπληρωθεί κατά 90%.

Σε ό, τι αφορά, τώρα, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, μπορεί ο ίδιος ο Κροάτης να «παρακαλάει» να μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά από το «τριφύλλι» δεν υπάρχει καμία αλλαγή στάσης. Οι «πράσινοι» έχουν αφήσει την υπόθεση, υπό την έννοια ότι, πλέον, δεν είναι στο χέρι τους κάτι, αλλά αποκλειστικά στις διαθέσεις της Ντινάμο Μόσχας. Αν αλλάξει κάτι από εκεί, τότε από το «τριφύλλι» το συζητούν…

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.045 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.