ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Κοντά μας ο κόσμος»

Η νεοαποκτειθήσα παίκτρια του Παναθηναϊκού Εύη Χρήστου μίλησε για την πρώτη συμμετοχή της στο Continental Cup μαζί με την Πέννυ Καραγκούνη.

«Κοντά μας ο κόσμος»

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΟΠΕ η Χρήστου:

Για την Εύη Χρήστου όλη αυτή η διαδικασία είναι πρωτόγνωρη, αλλά εξαιρετικά ελκυστική: «Είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε Εθνική ομάδα Μπιτς Βόλεϊ και λογικό είναι να υπάρχει κάποιο άγχος από την πλευρά μου, ωστόσο υπάρχει και μεγάλη προσμονή για τους αγώνες. Είμαστε μια ομάδα που έχει ξεκινήσει να δουλεύει μαζί εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο υπάρχει πιστεύουμε στους εαυτούς μας και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε».

Για τη συνεργασία της με την Πέννυ Καραγκούνη, είπε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με τη συνεργασία που έχουμε αρχίσει να αναπτύσσουμε μέσα στο γήπεδο. Δουλεύουμε πολύ καλά, υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση κι από εμένα κι από την Πένυ, αλλά χρειάζεται υπομονή κι επιμονή για να έρθουν αποτελέσματα».

Αυτό που την εξέπληξε ευχάριστα στο Πριγκιπάτο ήταν η κερκίδα που έκαναν υπέρ τους οι Έλληνες που ζουν εκεί και θα ήθελε να ζήσει ανάλογες στιγμές και στον Σχοινιά: «Ήταν πολύ όμορφη έκπληξη αφού δεν το περιμέναμε, ωστόσο θέλουμε τον κόσμο να είναι κοντά και στις Εθνικές ομάδες στο Continental Cup. Θα είναι ένα ακόμη όπλο στην προσπάθεια όλων μας να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».

Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό»
Για τη Ρούξι, για τον Γιώργο, για την Πέννυ και για κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ το 27ο είναι το πιο «γλυκό» 1.111 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.