ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δύο μετάλλια για το «τριφύλλι»

Τα αδέρφια Ηλίας και Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, κατέκτησαν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο στους αγώνες παίδων στο σκοπευτήριο της Κηφισιάς την Παρασκευή 13/6.

Δύο μετάλλια για το «τριφύλλι»

Πραγματοποιώντας και οι δύο ατομικό ρεκόρ, κατέκτησαν τα μετάλλια κάνοντας περήφανη την οικογένεια τους αλλά και τον Παναθηναϊκό, στους αγώνες σκοποβολής παίδων. Ο Ηλίας κατέκτησε το χρυσό με επίδοση  391/400, ενώ ο Κωνσταντίνος τον ακολούθησε με 389/400.

Είχαν περάσει αρκετές δεκαετίες έως ότου ο Παναθηναϊκός συμμετείχε σε αγώνες σκοποβολής και με τις εμφανίσεις του Ηλία και του Κωνσταντίνου, οι οποίοι ξεκίνησαν την πορεία τους, τέσσερις μήνες πριν και με τη βοήθεια του πατέρα τους, Θοδωρή Λουκόπουλο, έβαλαν ξανά το «τριφύλλι» στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Θοδωρής Λουκόπουλος τίμησε τον Παναθηναϊκό στη δεκαετία του ’80 κατακτώντας πολλά πρωταθλήματα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.