ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το παίρνει πάνω του ο «Σίφο»

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται στη διαδικασία εξεύρεσης κεντρικού αμυντικού, ωστόσο ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, θέλει να παραμείνει και το παλεύει μόνος του.

 Το παίρνει πάνω του ο «Σίφο»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal», ο Σίλντενφελντ είχε εκ νέου επαφή με τον μάνατζερ του, Μάριο Κνεζ ο οποίος φέρεται να έχει αντιστρέψει το κλίμα με τους ανθρώπους της Ντιναμό.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κνεζ διεμήνυσε στους ανθρώπους της Ρώσικης ομάδας, πως αν δεν καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με το «τριφύλλι», τότε ο πελάτης του δεν θα συνομιλήσει με καμία άλλη ομάδα.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη, οι ιθύνοντες της Ντιναμό φαίνεται να ξανασκέφτονται την όλη υπόθεση και δεν αποκλείεται να επικοινωνήσουν εκ νέου με τον Παναθηναϊκό, ούτως ώστε να συζητήσουν μαζί του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.537 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ξεκάθαρη στάση στο ζήτημα, έχει ενημερώσει τον παίκτη πως κοιτάει άλλους στόπερ, από την στιγμή που ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις με την Ντιναμό, ωστόσο δεν αποκλείεται αν οι Ρώσοι επανέλθουν, ο δυο πλευρές να μιλήσουν και να βρεθεί τελικά η χρυσή τομή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.