ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρέσινγκ σε Βεζένκοφ

Ο Παναθηναϊκός έβαλε διορία μέχρι αύριο (21/6) στον Βεζένκοφ, ώστε ν' απαντήσει στην πρόταση του.

Πρέσινγκ σε Βεζένκοφ

Οι πράσινοι με τη νέα σεζόν έχουν στόχο την ελληνοποίηση της ομάδας, όπως δήλωσε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε.

Πέρα από αυτό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ όπως και όλοι στον Παναθηναϊκό, θέλουν η ομάδα που θα δημιουργηθεί να παίζει ελκυστικό μπάσκετ.

Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός πέρα από τον Καλάθη, που κάνει τα πάντα για να τον πάρει στην νέα ομάδα, θέλει και τον 19άχρονο φόργουορντ του Άρη.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.596 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο παίκτης του Άρη έχει buy out 250.000 με τον Παναθηναϊκό να είναι διατεθειμένος να τα δώσει για να τον κάνει δικό του.

Άρα μένει να δούμε αύριο, ποια θα είναι η απόφαση του παίκτη, μιας και ο Παναθηναϊκός έχει ξεκαθαρίσει και επίσημα τη θέση του, γεγονός που δείχνει πόσο τον θέλει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.