ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θα καθυστερήσει του Αμπέντ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία η περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα καθώς οι μεταγραφές της Νιούκαστλ καθυστερούν.

Θα καθυστερήσει του Αμπέντ

Οι πράσινοι μέσα στην εβδομάδα περιμένουν οριστική απάντηση από τον Μεχντί Αμπέντ αλλά σύμφωνα με τους Άγγλους η υπόθεση θα “τραβήξει” για καιρό ακόμα. Ο λόγος φυσικά είναι το γεγονός ότι η Νιούκάστλ δεν έχει ολοκληρώσει πολλές μεταγραφές οπότε μέχρι να ολοκληρωθούν ο προπονητής της ομάδας δεν δίνει κανέναν παίκτη δανεικό.

Την ίδια στιγμή οι Άγγλοι υποστηρίζουν πως πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο γρήγορα θα γίνουν οι μεταγραφές των «ανθρακορύχων» και προβλέπουν ό,τι το μέλλον του νεαρού μέσου θα κριθεί τον Ιούλιο. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον αγγλικό σύλλογο και υπάρχει αισιοδοξία πως αργά ή γρήγορα ο ποδοσφαιριστής θα ξαναφορέσει την φανέλα με το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.