ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτη η Νιαγκουάρα

Η Νέρι Νιαγκουάρα κατέκτησε την πρώτη θέση στα 50 μ. ελεύθερο στην αυλαία του πρωταθλήματος κολύμβησης.

Πρώτη η Νιαγκουάρα

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος κολύμβησης για το τριφύλλι καθώς στο πρώτο μόλις αγώνισμα της διοργάνωσης, τα 50μ ελευθερο, η Νέρι Νιαγκουάρα, κατέλαβε την πρώτη θέση, κατακτώντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την ομάδα μας μετά από πολλά χρόνια.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την Μαρίλεια Δρασίδου να κατακτά την τρίτη θέση στα 50μ πρόσθιο,προσθέτοντας και δευτερο μετάλλιο στη συλλογή της ομάδας, ενώ στο ίδιο αγώνισμα η Αργυρη Παπαδοπούλου κατέλαβε την 5η θέση. Η συνέχεια σήμερα το πρωί στο κολυμβητήριο του Αλίμου με τα αγωνίσματα: 50μ Πεταλούδα: Νιαγκουάρα, Δρασίδου 200μ Ελευθερο: Φιλιπακος 200μ Ύπτιο: Βραχάτης 100μ Πρόσθιο: Δρασίδου, Παπαδοπούλου

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.