ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το friends post επιστρέφει

Μέσα από την σελίδα της στο facebook, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως το friends post επιστρέφει, περιμένοντας πια τις εμπνεύσεις του κόσμου.

Το friends post επιστρέφει

Αναλυτικά:

«Μας το ζητήσατε και θα το υλοποιήσουμε ξανά! Το “friends’ post” επιστρέφει!

Σας δίνεται ξανά η δυνατότητα να γίνεται και εσείς πρωταγωνιστές στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα του Παναθηναϊκού μας στο Facebook με τις ιδέες σας!

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στείλτε μας, την καλλιτεχνική σας δημιουργία – έμπνευση (φωτογραφία ή βίντεο) με message στο inbox της σελίδας μας και εφόσον τηρούνται οι κανόνες, θα το δείτε αναρτημένο στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα του Παναθηναϊκού μας!

Περιμένουμε τις εμπνεύσεις σας!

Σημείωση: Με την αποστολή του υλικού (φωτογραφίες/βίντεο) οι χρήστες-επισκέπτες συναινούν ανεπιφύλακτα στη χρήση του υλικού αυτού από την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για κάθε ενημερωτικό, προωθητικό ή άλλο σκοπό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.