ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν υπάρχει τελεσίγραφο από τον Παναθηναϊκό»

Ο πατέρας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Σάσο, μίλησε σε Βουλγαρικά μέσα τονίζοντας πως χρειάζονται χρόνο για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

«Δεν υπάρχει τελεσίγραφο από τον Παναθηναϊκό»

Ο Σάσο Βεζένκοφ αποκάλυψε πως έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, λέγοντας πως όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Ευρωμπάσκετ Nέων. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι ο γιος του θέλει λίγο χρόνο για να αποφασίσει.

«Δεν υπάρχει τελεσίγραφο. Έχουμε μιλήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος) και του ‘χουμε πει την απόφασή μας. Είναι προφανές πως το ενδιαφέρον αποτελεί μεγάλη τιμή, αλλά χρειαζόμαστε χρόνο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν έπειτα το Ευρωμπάσκετ Νέων», ήταν τα λόγια του πατέρα Βεζένκοφ, ο οποίος βάζει σε νέα τροπή την υπόθεση του νεαρού φόργουορντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.